«Βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη

 Τα πρώτα Χριστούγεννα δίχως τα παιδιά του περνάει ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, της Θωμαϊδας και της Χρύσας Πλακιά, που, μαζί με την πρώτη ξαδέρφη  τους, την Αναστασία, σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση, ο Νίκος Πλακιάς, μας καλεί: «αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δυο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων».

Και μας υπενθυμίζει: «Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας σαν να είναι το τελευταίο γιατί εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

Τα κορίτσια επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζαν, μετά το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και βρίσκονταν στο κυλικείο την στιγμή που συγκρούστηκαν τα τρένα, δηλαδή στο πρώτο βαγόνι. Υπενθυμίζεται ότι από αυτό το βαγόνι βγήκε ζωντανός μόνο ένας φοιτητής, ο Γεράσιμος, ο οποίος εξακολουθεί να δίνει μάχη για την ζωή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του πατέρα:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί